back to top
14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αποκλεισμός και νέο ξέσπασμα του Ρονάλντο

Διαβάστε επίσης

Την ώρα που η Αλ Νασρ, αποκλείσθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Σαουδικής Αραβίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί να είναι υπό αμφισβήτηση, για την προσφορά του στην ομάδα, καθώς οι προσδοκίες που προέκυψαν από την απόκτηση του, προς το παρόν έχουν διαψευσθεί.

Παρά το γεγονός, ότι ο CR7 έχει σκοράρει 11 φορές σε ισάριθμες συμμετοχές, δεν έχει βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του, που όπως όλα δείχνουν… χάνει και το τραίνο του πρωταθλήματος.

Μετά την ήττα από την Αλ Χιλάλ για το πρωτάθλημα, η Αλ Νασρ αποκλείσθηκε στο κύπελλο από την ουραγό της βαθμολογίας, Αλ Γουεντά, με τον Ρονάλντο να χάνει δύο σπουδαίες ευκαιρίες. Μόλις τελείωσε η αναμέτρηση, ο κορυφαίος επιθετικός των τελευταίων ετών, εξαγριώθηκε και φώναξε στον προπονητή του, Ντίνκο Γέλιτσιτς, όντας απογοητευμένος και… θυμωμένος, με τις σχετικές εικόνες να κάνουν τον «γύρο του κόσμου».

Και όλα αυτά, όταν την περίοδο που ολοκληρώθηκε η ακριβότερη μεταγραφή στην ποδοσφαιρική Ιστορία, η Αλ Νασρ ήταν επικεφαλής στον βαθμολογικό πίνακα και φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα