back to top
14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 08:00

Διαβάστε επίσης

Σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ για την σύλληψη δύο ανδρών για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Πρόκειται για δύο αδέλφια 40 και 48 ετών, που συνελήφθησαν σε Νέο Βουτζά και Νίκαια και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία. Αναζητούνται άλλα δύο άτομα.

Συνεδριάζει το πρωί η διακομματική επιτροπή εκλογών υπό την προεδρία της Υπουργού Εσωτερικών, Καλλιόπης Σπανού. Οι εκπρόσωποι των κομμάτων θα υποβάλουν τις προτάσεις τους για τη διεξαγωγή μίας τηλεοπτικής αναμέτρησης μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Χθες ανακοίνωσαν τα ψηφοδέλτια επικρατείας ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε τα αναλυτικά, όπως και τα βιογραφικά των υποψηφίων στον ιστότοπο του σταθμού μας www.athina984.gr.

“Οι πρώτες εκλογές είναι σημαντικές. Θα δείξουν ποια κυβέρνηση και ποιος πρωθυπουργός θα κυβερνήσει” τόνισε ο πρωθυπουργός από το Forum των Δελφών. “Οι πολίτες με είδαν να κυβερνάω 4 χρόνια, ενώ είχαν δει και τα 4 χρόνια του κ. Τσίπρα. Η λύση είναι στα χέρια τους” ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης. Σήμερα ο πρωθυπουργός περιοδεύει σε Φωκίδα και Αιτωλοακαρνανία.

Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό, ότι κρύβεται και αποφεύγει τη συζήτηση για τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας, άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Σε συνέντευξή του στο Contra Channel, ο κ. Τσίπρας, αναφέρθηκε στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, υπό το τετράπτυχο μείωση τιμών, αύξηση μισθών, ρύθμιση χρεών, δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος. Σήμερα ο κ. Τσίπρας επισκέπτεται τη Χίο.

“Ψευτοδιλήμματα” καταλόγισε στον πρωθυπουργό ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής. Όπως σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης, μιλώντας στον Περιστέρι, “ο κ. Μητσοτάκης είναι ικανός για να κρατήσει τη καρέκλα του πρωθυπουργού, όχι μόνο να συγκυβερνήσει με τον Βαρουφάκη, αλλά και με τον Βελόπουλο.” Σήμερα ο κ. Ανδρουλάκης θα επισκεφτεί Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή.

Συναυλία-αφιέρωμα στην Εργατική Πρωτομαγιά, διοργανώνει στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, αύριο η Κομματική Οργάνωση Αττικής του Κομμουνιστικού Κόμματος. Πριν τη συναυλία θα μιλήσει ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Συνέντευξη Τύπου από την Πάτρα θα παραχωρήσει σήμερα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Την Καβάλα επισκέπτεται ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Πράσινο φως» έδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την παροχή στην Ελλάδα δύο μεταγωγικών αεροσκαφών τύπου C-130, από το πλεόνασμα του αμερικανικού στρατιωτικού υλικού ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί και η συμφωνία αγοράς επιπλέον δύο.

Την ήττα 82 – 78 γνώρισε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ από την Φενέρμπαχτσε για το δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ της Euroleague, με την τουρκική ομάδα να ισοφαρίζει σε 1-1 τις νίκες και να αποκτά το πλεονέκτημα έδρας.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος στην Αττική. Θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα