back to top
18.9 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

18.9 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

EurloLeague: H Παρτίζαν για το 3-0 με Ρεάλ, μάχη Μακάμπι και Μονακό στο Ισραήλ

Διαβάστε επίσης

Η Παρτίζαν υποδέχεται την Ρεάλ στην σκιά των επεισοδίων του Game 2 σε ένα ματς με απουσίες λόγω τιμωριών, θέλοντας να κάνει το 3-0 και να προκριθεί στα playoffs. Σπουδαίο ματς στο Τελ Αβίβ ανάμεσα σε Μακάμπι και Μονακό, με την σειρά στο 1-1.

Δύο σημαντικούς αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των προημιτελικών της EuroLeague στο πλαίσιο των τρίτων παιχνιδιών των playoffs, με τα μπασκετικά μάτια να είναι στραμένα στο Βελιγράδι.

Στον απόηχο των σοβαρών επεισοδίων ανάμεσα στους παίκτες στο Game 2 της σειράς στην Μαδρίτη, που έφερε την τιμωρία τεσσάρων παικτών, η Παρτίζαν υποδέχεται την Ρεάλ στις 21:30, Novasports Prime, ψάχνοντας το 3-0 για να πάρει την πρόκριση στα playoffs. Η Ρεάλ από την άλλη θέλει να μειώσει σε 2-1 για να μείνει ζωντανή.

Λόγω των τιμωριών η Παρτίζαν δεν θα έχει τους Κέβιν Πάντερ και Ματίας Λεσόρ, ενώ για την Ρεάλ δεν αγωνίζονται Γιαμπουσέλε και Γκάμπριελ Ντεκ. Οι Σέρβοι πάντως ενδέχεται να έχουν μαζί τους τον Ντάντε Έξουμ, που πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση.

Στο δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς η Μακάμπι υποδέχεται την Μονακό στις 21:05, Novasports 4 με την σειρά στο 1-1. Οι Ισραηλινοί έχουν το πλεονέκτημα έδρας μετά το break στο Game 1 στο Μονακό, θέλουν να τελειώσουν την πρόκριση στα δύο παιχνίδια στο Τελ Αβίβ, αλλά οι Μονεγάσκοι θέλουν να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα