back to top
23.8 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

23.8 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Euroleague: Δύο εισιτήρια για το Final 4 σε Game 5 κρίνονται σε Μαδρίτη και Μονακό

Διαβάστε επίσης

Με δύο μεγάλα παιχνίδια ολοκληρώνονται τα playoffs της Ευρωλίγκας, καθώς μένουν ακόμη δύο εισιτήρια για το Final Four, τα οποία θα διεκδικήσουν τέσσερις ομάδες σε δύο σπουδαία Game 5.

Η αρχή στο πρόγραμμα της Τετάρτης γίνεται στις 21:00-NovaSports 4, με την αναμέτρηση μεταξύ Μονακό και Μακάμπι στο Μόντε Κάρλο. Η σειρά επιβεβαίωσε τις προβλέψεις που έλεγαν πως θα ήταν αμφίρροπη. Παρόλο που οι Ισραηλινοί ξεκίνησαν με «διπλό» και όλοι πίστεψαν πως θα έπαιρναν άνετη πρόκριση, οι Μονεγάσκοι έδειξαν χαρακτήρα, ανέκτησαν το πλεονέκτημα και αυτή τη στιγμή μοιάζουν να έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα. Θυμίζουμε πως όποιος προκριθεί από αυτό το ζευγάρι, θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Κάουνας.

Το δεύτερο ματς της ημέρας είναι και αυτό που περιμένουν όλοι οι φίλοι της Ευρωλίγκας. Η Ρεάλ υποδέχεται την Παρτίζαν στις 22:00-NovaSports Prime, στην ολοκλήρωση μίας από τις πιο επεισοδιακές σειρές στα playoffs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στο ζευγάρι αυτό δεν χωρούν προβλέψεις, καθώς έχουν γίνει τα πάντα. Όσον αφορά τις απουσίες, οι Μαδριλένοι θα είναι οι πιο πληγωμένοι. Οι τιμωρίες για την Παρτίζαν έληξαν και επιστρέφει ο Κέβιν Πάντερ. Από την πλευρά των γηπεδούχων, όμως, παραμένει τιμωρημένος ο Γιαμπουσέλι, ενώ δεν θα παίξει λόγω ρήξης έσω πλαγίου ο Γκάμπριελ Ντεκ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα