back to top
22.5 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

22.5 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Χωρίς Πουαριέ στο Final 4 η Ρεάλ Μαδρίτης

Διαβάστε επίσης

Με μία ακόμη απουσία παίκτη, θα πρέπει να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του φάιναλ φορ της Euroleague, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, την ερχόμενη Παρασκευή στο Κάουνας.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο, έμαθε την Τρίτη πως δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βενσάν Πουαριέ. Ο 29χρονος Γάλλος σέντερ είχε υποβληθεί σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας τον περασμένο μήνα με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Ο Πουαριέ συμμετείχε στον 2ο αγώνα της σειράς των πλέι οφ με την Παρτιζάν, στη Μαδρίτη, σημειώνοντας 12 πόντους και μαζεύοντας 7 ριμπάουντ σε 22:34 λεπτά συμμετοχής. Ήταν στη δωδεκάδα και στο Game 3 στο Βελιγράδι, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Καθώς βρισκόταν σε μετεγχειρητικό στάδιο, η κατάστασή του επιδεινώθηκε επειδή βιάστηκε να επιστρέψει και οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει εκτός άσκησης για να επανέλθει.

Στην προσπάθειά της πέντε χρόνια μετά την κατάκτηση του τελευταίου τίτλου, η Ρεάλ Μαδρίτης, θα παρουσιαστεί στο δεύτερο διαδοχικό clasico σε φάιναλ φορ Euroleague με την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό, χωρίς βασικούς παίκτες της. Ο Γάλλος φόργουορντ Γκερσόν Γιαμπουσέλε έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό πέντε αγώνων, στη σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες της με αυτούς της Παρτιζάν, στο Game 2 των πλέι οφ, ενώ ο Γκαμπριέλ Ντεκ υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο, όταν τραυματίστηκε στο Game 4 με τη σερβική ομάδα και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα