back to top
18.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

18.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Μπακαμπού υπογράφει στην Αλ Νασρ

Διαβάστε επίσης

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού γίνεται «Άραβας», καθώς τα βρήκε σε όλα με την Αλ-Νασρ και είναι θέμα χρόνου να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα από το Ντουμπάι.

Ο Μπακαμπού είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα, είχε πει το «ναι», αλλά η τρελή πρόταση από το Ντουμπάι άλλαξε τα πάντα. Ο Γαλλο-κονγκολέζος επιθετικός μετά από την καταπληκτική σεζόν που έκανε στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, έμεινε ελεύθερος, οι ερυθρόλευκοι έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν, όμως η Αλ-Νασρ κατέθεσε μια «τρελή» πρόταση στον ποδοσφαιριστή που δεν γινόταν να πει «όχι».

Η ομάδα από το Ντουμπάι αύξησε την πρόταση της στον Μπακαμπού, φτάνοντας να του προσφέρει 3.500.000 τον χρόνο καθαρά για μια τριετία. Μια προσφορά που δεν μπορούσε να αρνηθεί και που ουσιαστικά άλλαξε τα πάντα, αφού ο Γαλλο-κονγκολέζος είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Πλέον είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal, κάτι που σημαίνει πως από την 1η Ιουλίου θα είναι κάτοικος Ντουμπάι, με ένα τεράστιο συμβόλαιο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα