back to top
22.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

22.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πανελλαδικές: Δείτε τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Διαβάστε επίσης

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκαν την Πέμπτη οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψήφιων των Επαγγελματικών Λυκείων που πλησιάζουν πλέον στο τέλος τους.

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν στην Τεχνολογία Υλικών, την Οικοδομική, τις Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ και τα Ψηφιακά συστήματα ενώ ολοκληρώνουν τα διαγωνίσματά τους την Παρασκευή με τα Στοιχεία Ψύξης – Κλιματισμού, τους Κινητήρες Αεροσκαφών και τα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων.

Δείτε τα θέματα στην Τεχνολογία Υλικών

them_texn_ylik_epal_230615

Δείτε τα θέματα στην Οικοδομική

them_oikodomiki_epal_230615

Δείτε τα θέματα στις Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ)

them_mekii_epal_230615

Δείτε τα θέματα στα Ψηφιακά Συστήματα

them_psif_syst_epal_230615

Το Σάββατο ξεκινούν οι εξετάσεις στα Ειδικά Μαθήματα με τα Αγγλικά.

Εν τω μεταξύ, όπως υπενθυμίζει το υπουργείο Παιδείας, οι υποψήφιοι μπορούν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων smsresults.minedu.gov.gr μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, σε ειδική εφαρμογή η οποία θα είναι διαθέσιμη από την Πέμπτη 15 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου, αξιοποιώντας τα στοιχεία συμμετοχής τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023. Στην εφαρμογή αυτή, οι μαθητές θα χρειαστεί να πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό τους, το αρχικό γράμμα από το επίθετό τους, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο με κεφαλαία.

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε και λειτουργεί από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), Φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική́ Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης.

Επιπλέον, υπενθυμίζεται ότι το κανάλι του κινητού τηλεφώνου λειτουργεί ανεξάρτητα από την εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr, όπου οι υποψήφιοι, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους χαρακτήρες, θα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τη βαθμολογία τους και τη σχολή εισαγωγής τους.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα