back to top
24.4 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

24.4 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Η αποστολή της Εθνικής πόλο ανδρών ενόψει τελικής φάσης του World Cup

Διαβάστε επίσης

Τους 15 παίκτες που θα ταξιδέψουν τη Δευτέρα (26/6) για το Λος Αντζελες, ενόψει της τελικής φάσης του World Cup υδατοσφαίρισης ανδρών, ανακοίνωσε ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε σχεδόν την ίδια αποστολή με το περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, με μόνη αλλαγή την παρουσία του Ζαννή Αλαφραγκή αντί του Κώστα Γούβη, ενώ οι δύο επιπλέον παίκτες είναι ο Μανώλης Σολανάκης ως τρίτος φουνταριστός (όπως και στο Ευρωπαϊκό του Σπλιτ, πέρυσι τον Σεπτέμβριο) και ο Αριστείδης Χαλυβόπουλος. Για τον νεαρό περιφερειακό της Βουλιαγμένης, θα είναι η παρθενική συμμετοχή σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ελληνική 15άδα για το Λος Αντζελες: Μάνος Ζερδεβάς, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στάθης Καλογερόπουλος, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Ζαννής Αλαφραγκής, ‘Αγγελος Βλαχόπουλος, Μανώλης Σολανάκης, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

«Με το μυαλό στο Παγκόσμιο της Φουκουόκα και χωρίς να σταματήσουμε την σκληρή προετοιμασία μας, θα ταξιδέψουμε στο Λος ‘Αντζελες για την τελική φάση του World Cup», δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος και συνέχισε: «Θα δώσουμε τρία παιχνίδια, γνωρίζοντας προς το παρόν μόνο τον πρώτο αντίπαλό μας, που είναι η Ουγγαρία.

Θα προσπαθήσουμε να αγωνιστούμε σωστά και με πολλή διάθεση, έτσι όπως κυλάει μέχρι στιγμής η προετοιμασία μας. Φυσικά, θα επιδιώξουμε την νίκη σε κάθε παιχνίδι και την καλύτερη θέση μας στην κατάταξη του τουρνουά. Κι επιβάλλεται να διαχειριστούμε σωστά, ατομικά -ο καθένας- και ομαδικά, το μακρινό αυτό ταξίδι στην Αμερική, λίγες μόλις μέρες πριν από την αναχώρησή μας για ακόμη ένα μακρινό ταξίδι στην Ιαπωνία».

Ο προημιτελικός της εθνικής με την Ουγγαρία θα γίνει τα ξημερώματα της 1ης Ιουλίου (03:00 ώρα Ελλάδας).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα