back to top
23.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

23.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Προβάδισμα πρόκρισης ο Άρης

Διαβάστε επίσης

Πραγματοποιώντας μια μεστή εμφάνιση, ο Άρης επιβλήθηκε με 1-0 της Ντιναμό Κιέβου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.

Το μοναδικό τέρμα σημείωσε με εύστοχο πέναλτι ο Λουίς Πάλμα στο 69ο λεπτό, μην ομάδα του Απόστολου Τερζή να αποκτά προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης στο Βουκουρέστι.

Υπενθυμίζεται ότι όποια από τις δυο ομάδες πάρει την πρόκριση για τα Play Off της διοργάνωσης, θα βρει μπροστά της το νικητή του ζευγαριού Μπεσίκτας (Τουρκία) – Νέφτσι Μπακού (Αζερμπαϊτζάν).

Ιδιαίτερο μήνυμα της ΠΑΕ Άρης στον φωτεινό πίνακα του γηπέδου πριν από την έναρξη του αγώνα προς τιμήν του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη που ανέφερε «Καλό ταξίδι Μιχάλη» και συνοδευόταν με την φωτογραφία του.

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Τζούρασεκ (58′ Ρουπ), Εμβοντό, Νταρίντα (81′ Πάβιτσιτς), Κάρλσον (58′ Μενέντεζ), Πάλμα (76′ Ματαρίτα), Μορόν.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούχσαν, Τίμτσικ, Ποπόφ, Σιρότα, Ντούμπιντσακ, Γιαρμολένκο, Σίντορτσουκ (82′ Μπράζκο), Σαπαρένκο (81′ Σεπέλιεφ), Καμπάγιεφ (82′ Βολόσιν), Μπουγιάλσκι, Μπενίτο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα