back to top
23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Αντβέρπ για τα play off του Champions League

Διαβάστε επίσης

Το τελευταίο εμπόδιο της ΑΕΚ πριν από την είσοδο στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League είναι η Αντβέρπ, με την οποία αγωνίζεται απόψε στο «Μποσουίλ».

Τα παιχνίδια με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποτελούν παρελθόν, όπως και το ειδικό βάρος που αυτά έφεραν, μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια από τους Κροάτες χούλιγκαν.

Η Ένωση έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί πιο απελευθερωμένα στο Βέλγιο, να αδειάσει το μυαλό της από κάθε τι μη ποδοσφαιρικό και να κάνει το παιχνίδι της.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν λίγες εβδομάδες σε ένα φιλικό προετοιμασίας, όπου η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0, αλλά φυσικά αυτό καμία σημασία δεν έχει ενόψει του αποψινού αγώνα, όπου το διακύβευμα είναι ένα «χρυσό» εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ έχει στη διάθεσή του και τον Έκι Πόνσε, ο οποίος δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο απόψε. Κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα θα γίνουν, με τους Γκατσίνοβιτς, Γαλανόπουλο, Σιντιμπέ και Ελίασον να διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα