back to top
18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Εκτός για έξι εβδομάδες ο Βινίσιους Τζούνιορ

Διαβάστε επίσης

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετές εβδομάδες, καθώς υπέστη τραυματισμό στον μυ του μηρού κατά τη διάρκεια του αγώνα της περασμένης Παρασκευής με τη Θέλτα.

Οι πρώτες πληροφορίες από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή κάνουν λόγο για απουσία πέντε έως έξι εβδομάδων, όπερ σημαίνει ότι θα χάσει τους δύο πρώτους προκριματικούς της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, εναντίον της Βολιβίας και του Περού τον Σεπτέμβριο.

«Μετά από εξετάσεις που έγιναν στον Βινίσιους Τζούνιορ από το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο παίκτης διαγνώστηκε με τραυματισμό στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο μυ. Η κατάσταση του θα παρακολουθείται», ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Ο τραυματισμός του 23χρονου ήρθε να προστεθεί δίπλα σε αυτούς του τερματοφύλακα της Ρεάλ, Τιμπό Κουρτουά, και του αμυντικού της ομάδας, Έντερ Μιλιτάο, οι οποίοι θα μείνουν εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν με τραυματισμό στον Αχίλλειο.

Ο Αρντά Γκιουλέρ θα μείνει εκτός γι΄ αρκετούς μήνες καθώς αναρρώνει από επέμβαση στο γόνατο, ενώ ο μέσος, Ντάνι Σεμπάγιος, και ο μπακ Φερλάν Μεντί αναρρώνουν από μυϊκούς τραυματισμούς που υπέστησαν τις πρώτες εβδομάδες της σεζόν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα