back to top
18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 17:00

Διαβάστε επίσης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με την αποχώρηση από τις εργασίες της Κεντρικής επιτροπής Αχτσιόγλου, Τσακαλώτου και Τεμπονέρα.

Και οι τρεις είχαν θέσει το θέμα της απόφασης που πρέπει να πάρει η κεντρική επιτροπή σχετικά με το δημοψήφισμα για τις διαγραφές στο κόμμα.

Εκκίνηση αυτή την ώρα του αγώνα δρόμου των 10 χιλιομέτρων στο κέντρο της Αθήνας εν όψει του του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Στις 6 και μισή από το ίδιο σημείο θα ξεκινήσει ο αγώνας Universities Night Run. 113 πανεπιστήμια και από το εξωτερικό θα πάρουν μέρος.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ιστοσελίδα του σταθμού μας www.athina984.gr.

Το μέτρο της μόνιμης μείωσης τιμής με το ταμπελάκι νούμερο 5 έλεγξε σε επίσκεψή σε σούπερ μάρκετ ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα του στο Instagram, ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα συνομιλεί με πελάτη για τις μειωμένες τιμές σε προϊόντα, λέγοντας «θα αυξήσουμε το 5%».

Από τη Δευτέρα υπενθυμίζουμε ότι στο μικροσκόπιο του υπουργείου Ανάπτυξης μπαίνουν οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ, με τα αρμόδια κλιμάκια να πραγματοποιούν ελέγχους για το εάν τηρείται η νομοθεσία περί της σήμανσης των προϊόντων που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής».

Την άμεση κατάπαυση του πυρός στην λωρίδα της Γάζας ζήτησε σήμερα ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φάταχ αλ Σίσι «χωρίς περιορισμούς ή προϋποθέσεις» κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην έκτακτη κοινή σύνοδο κορυφής του Αραβικού Συνδέσμου και του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας που διεξάγεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.Στη δική του ομιλία στη σύνοδο κορυφής, ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι θα πρέπει να συγκληθεί διεθνής ειρηνευτική διάσκεψη προκειμένου να εξευρεθεί μια μόνιμη λύση στη σύγκρουση ανάμεσα στο Ισραήλ και στους Παλαιστίνιους.«Αυτό που χρειαζόμαστε στη Γάζα δεν είναι παύσεις μερικών ωρών, μάλλον χρειαζόμαστε μόνιμη κατάπαυση του πυρός», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα η πορεία των κατοίκων των Εξαρχείων προς την κεντρική πλατεία. Στην περιοχή παραμένει μεγάλη δύναμη της αστυνομίας.

Στη σύλληψη ενός 42χρονου, ο οποίος μετέδιδε απευθείας σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κακοποιητικές πράξεις σε βάρος δύο θυμάτων εκμεταλλευόμενος την αναπηρία τους, προχώρησαν στελέχη του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ο 42χρονος κατηγορείται για σωματικές βλάβες, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Στην αθλητική επικαιρότητα και για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, παίζουν στις

5 και μισή: ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα. Στις

7: Ατρόμητος – Πανσερραικός και

στις 8: Βόλος – Άρης.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις για αύριο στην Αττική. Θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα