back to top
23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΕΠΟ: “Καλούμε την κυβέρνηση να αποκαλύψει τα πρόσωπα πίσω από τις “ανώνυμες” απειλές κατά των διαιτητών”

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της μετά τη συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΚΕΔ, διεθνών διαιτητών και βοηθών και ζήτησε από την κυβέρνηση να αποκαλύψει τα πρόσωπα πίσω από τις “ανώνυμες” απειλές κατά των διαιτητών.

Την Τετάρτη το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ΕΠΟ με αντιπροσωπεία της ΚΕΔ και διεθνών διαιτητών και βοηθών, οι οποίοι συμμετείχαν μέσω τηλεφωνικής συνδιάσκεψης.

Στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία τονίζει ότι στηρίζει τους διαιτητές στην απόφασή τους για αποχή και ζητά από την κυβέρνηση να αποκαλύψει τα πρόσωπα πίσω από τις ανώνυμες απειλές κατά των διαιτητών.

Η ανακοίνωση:

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα η αρχική συνάντηση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου με μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ και αντιπροσωπεία των διεθνών διαιτητών και βοηθών, οι οποίοι συμμετείχαν μέσω τηλεφωνικής συνδιάσκεψης λόγω της απουσίας των περισσότερων εκτός Αθηνών. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Παναγιώτης Δημητρίου.

Μετά τα όσα συζητήθηκαν, από πλευράς ΕΠΟ τονίζεται ότι η Ομοσπονδία στηρίζει απόλυτα τους διαιτητές στην απόφασή τους για αποχή και κατανοεί πλήρως τους λόγους οι οποίοι τους οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Η ΕΠΟ καλεί την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να λάβει τα προσήκοντα μέτρα και να αποκαλύψει τα πρόσωπα πίσω από τις «ανώνυμες» απειλές κατά των διαιτητών.

Η ΕΠΟ καλεί επίσης τη Super League 1 να παράσχει εγγυήσεις προστασίας προς τους Έλληνες διαιτητές, όπως ακριβώς έχει πράξει και με τους ξένους.

Τα μέτρα τα οποία η ίδια η ΕΠΟ θα λάβει για την προστασία των διαιτητών θα ανακοινωθούν μετά από συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8/12 και ώρα 12:00 με την ενεργό συμμετοχή αντιπροσωπείας των διαιτητών”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα