back to top
16.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

16.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Μονόδρομος η νίκη στο παιχνίδι με την Άλμπα

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Άλμπα Βερολίνου με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να εκμεταλλευτεί στραβοπατήματα των προπορευόμενων ομάδων, ώστε να ανέβει βαθμολογικά.

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου (21:15, Novasports) στο ΣΕΦ για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Πρόκειται για το πρώτο ματς των δύο ομάδων μέσα στην διαβολοβδομάδα, με τους Πειραιώτες να παίζουν με την Μπάγερν στο Μόναχο την Πέμπτη και η ομάδα του Ισραέλ Γκονζάλες υποδέχεται την ίδια ημέρα τη Βαλένθια.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει να αντιμετωπίσει και πάλι σημαντικές απουσίες, αφού εκτός είναι οι… δίδυμοι πύργοι, Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φίλιπ Πετρούσεφ. Στα θετικά πως επιστρέφουν οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ενώ θα ντεμπουτάρει το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Μόουζες Ράιτ, ο οποίος έκανε τη Δευτέρα και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Η Άλμπα δεν θα έχει απόψε τον Γιοχάνες Τίμαν, που είναι σημείο αναφοράς για την ομάδα του Βερολίνου, καθώς θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού, ενώ προσοχή χρειάζεται και ο Στέρλινγκ Μπράουν. Κομβική η απουσία του Λούις Ολίντε, με τον Γερμανό φόργουορντ να είναι ασθενής και μοιραία να μένει εκτός, όπως και ο Ζίγκα Σαμάρ λόγω τραυματισμού.

Το παιχνίδι για την 24η αγωνιστική ορίστηκαν να διευθύνουν οι Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία), Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) και Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα