back to top
23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μαρινάκης σε Κεχαγιά για Προανακριτική: Πυροτέχνημα από ανεύθυνη αντιπολίτευση

Διαβάστε επίσης

Για «άλλο ένα πυροτέχνημα από μία ανεύθυνη αντιπολίτευση που προσπαθεί να χτίσει ένα αφήγημα εργαλειοποίησης σε ένα τραγικό δυστύχημα», έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης σχολιάζοντας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την πρόσκληση της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλας Κεχαγιά προς την κυβέρνηση να δεσμευθεί για προανακριτική επιτροπή για την τραγωδία των Τεμπών.

«Αυτά δεν γίνονται έτσι, η ιστορία δεν γράφεται με «αν» και με «θα». Τους έχουμε πει πολλές φορές αν θέλουν, αν έχουν κάτι συγκεκριμένο να πουν, αν εννοούν αυτά που λένε, να κάνουν τον κόπο να συντάξουν το αντίστοιχο κατηγορητήριο», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης και πρόσθεσε: «Δεν το κάνουν. Δεν το έχουν κάνει τόσες και τόσες φορές. Μόνο λάσπη στον ανεμιστήρα, μόνο ένα δήθεν αφήγημα συγκάλυψης για να καλύψουν την πολιτική τους ανυπαρξία. Άλλη μια τέτοια περίπτωση, όπως πολλές, ήταν και το σημερινό πυροτέχνημα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε επίσης ότι στις 11 αύριο το πρωί θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο, στην ατζέντα του οποίου περιλαμβάνεται και η αύξηση στον κατώτατο μισθό.

Απόστολος Χονδρόπουλος 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα