back to top
22.5 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

22.5 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 12:00

Διαβάστε επίσης

Με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων προστασίας, λειτουργούν οι εκκλησίες και σήμερα Μεγάλη Παρασκευή. Εντός των ναών υπάρχουν οι απαραίτητες αποστάσεις, ενώ πολλοί πιστοί βρίσκονται στον προαύλιο χώρο των ναών περιμένοντας την σειρά τους για να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο. Στις 6 το απόγευμα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των Ιερών Ακολουθιών, θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου εντός των ναών χωρίς να ακολουθεί πομπή πιστών.

Αυξημένη παραμένει η κίνηση σε Λιμάνια και Εθνικές Οδούς. Εντατικοί οι έλεγχοι της αστυνομίας στα διόδια των εθνικών οδών Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών- Λαμίας στο πλαίσιο της απαγόρευσης των διαπεριφερειακών μετακινήσεων. 939 οδηγοί αυτοκινήτων υποχρεώθηκαν από την Τροχαία σε αναστροφή το τελευταίο 24ωρο, καθώς δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης.

Εορταστικό το ωράριο στην αγορά. Εννέα το πρωί με επτά το απόγευμα σήμερα τα σούπερ μάρκετ. Ανοιχτό από τη μία μετα το μεσημέρι εως τις 7 το απόγευμα το υπόλοιπο λιανεμπόριο.

Επίδομα από 300 έως 1.200 ευρώ το μήνα για τις οικογένειες αναδόχων πολύ σύντομα προανήγγειλε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Πυρκαγιά από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Ιωνίας στη Νίκαια Αττικής. Δεν έχει αναφερθεί κάποιος εγκλωβισμένος και δεν κινδυνεύουν τα παρακείμενα κτίρια. Στην κατάσβεση της φωτιάς συμμετέχουν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο.

ΚΑΙΡΟΣ

Γενικά αίθριος, σήμερα ο καιρός στην Αττική, αραιές νεφώσεις θα σημειωθούν από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι εως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. 24 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα