back to top
24 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

24 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 18:00

Διαβάστε επίσης

Κανονικά θα γίνει η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου σύμφωνα με εισήγηση της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας που συνεδρίασε νωρίτερα . Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιοι εισηγούνται την επέκταση του τεστ δύο φορές την εβδομάδα σε κάποιες κατηγορίες εργαζομένων όπως για παράδειγμά σε παιδικούς σταθμούς και παιδότοπους. Αύριο οι ανακοινώσεις για την πορεία πανδημίας.

Νωρίτερα, ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και επικεφαλής της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Σωτήρης Τσιόδρας παρουσιάζοντας στοιχεία από τη μελέτη που έχει διενεργηθεί με βάση ευρήματα από την έναρξη των εμβολιασμών στη χώρα υπογράμμισε πως με τον εμβολιασμό αποφύγαμε περίπου 8.400 θανάτους, 5.660 εισαγωγές σε ΜΕΘ και 5.530 διασωληνώσεις.

Μετά την πίεση Τσίπρα και αφού σφύριξε τη λήξη της πανδημίας ο κ. Μητσοτάκης, θυμήθηκε τους επιστήμονες και τον κ. Τσιόδρα, σχολίασε μεταξύ άλλων με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

24ωρη απεργία γιατρών και εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία αύριο διεκδικώντας την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων.

Να επαναξιολογήσουν τον πιστωτικό κίνδυνο και να επιλέξουν περισσότερες βιώσιμες επιχειρήσεις για δανειοδότηση ζήτησε από τις τράπεζες ο υπουργός Οικονομικών μιλώντας στη Βουλή. Το 22% των αιτήσεων για δάνειο που υποβάλλουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα απορρίπτεται, ενώ το αντίστοιχο μέσο ευρωπαϊκό ποσοστό είναι 8%, πρόσθεσε ο Χρήστος Σταϊκουρας.

Εν αναμονή των αποφάσεων του Γιώργου Παπανδρέου για το εάν θα κατέλθει στην κούρσα διεκδίκησης της Προεδρίας του ΚΙΝΑΛ. Αύριο λήγει η προθεσμία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων και των υπογραφών.

Στην κατάθεση 6.837 υπογραφών ενεργών πολιτών, φίλων και μελών του Κινήματος Αλλαγής από όλη την Ελλάδα, προχώρησε νωρίτερα ο Βασίλης Κεκγκερογλου

Διακόπηκε για την Τρίτη 9 Νοεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Μετά την κατάθεση του πατέρα, ακολούθησε η κατάθεση της μητέρας του Ζακ, η οποία σε έντονο συγκινησιακό κλίμα, ζητησε από δικαστές και ενόρκους απόδοση δικαιοσύνης καθώς μέχρι σήμερα και η ίδια έχει αναπάντητα γιατί .

Την πραγματοποίηση του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις 24 – 27 Φεβρουαρίου του 2022 εισηγήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.

Θανάσιμα τραυματισμένη εντοπίστηκε νωρίτερα γυναίκα 55 χρόνων εντός διαμερίσματος στην οδό Βέροιας, στο Αιγάλεω. Οι Αρχες αναζητούν τον 20χρονο γιο της ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα .

Εκατοντάδες δημότες της Αθήνας έχουν πλέον τη δυνατότητα να αθλούνται δωρεάν στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου στο Πεδίον του Αρεως, μετά τη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων με τον ιστορικό σύλλογο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 8 διαφορετικά προγράμματα. Περισσότερα θα μας πει ο Γιώργος Μανουσακάκης.

Και ο καιρός: Αίθριος καιρός αύριο στην Αττική. Θερμοκρασία από 13 έως 22 βαθμοί Κελσίου. 21νας βαθμοί αυτή την ώρα στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα