back to top
23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η FA θα ερευνήσει την επίθεση του βοηθού διαιτητή στον Ρόμπερτσον

Διαβάστε επίσης

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και οι αρμόδιες Αρχές, εξετάζουν την κατηγορία, σύμφωνα με την οποία, ένας βοηθός διαιτητής στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Αρσεναλ, χτύπησε τον Αντι Ρόμπερτσον, όταν ο αμυντικός των γηπεδούχων, έσπευσε να διαμαρτυρηθεί στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο του ντέρμπι, ο Ρομπέρτον πλησίασε τον -ελληνικής καταγωγής- Κωνσταντίνο Χατζηδάκη, ο οποίος τον απώθηκε και τον κτύπησε με αγκωνιά στον λαιμό.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Πολ Τίρνεϊ, τιμώρησε με κίτρινη τον Ρόμπερτσον για τις διαμαρτυρίες του, καθώς οι αποστολές των δύο ομάδων, όδευαν προς τα αποδυτήρια.

Η PGMOL, η οποία επιβλέπει τους διαιτητές στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά και η FA, ανακοίνωσαν ότι ερευνούν το περιστατικό.

«Η PGMOL γνωρίζει ένα περιστατικό που αφορά στον βοηθό διαιτητή, Κωνσταντίνο Χατζηδάκη και τον αμυντικό της Λίβερπουλ, Αντριου Ρόμπερτσον, στο ημίχρονο κατά τη διάρκεια του αγώνα Λίβερπουλ-Αρσεναλ στο Άνφιλντ. Θα εξετάσουμε πλήρως το θέμα», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα