back to top
15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Θ. Κωτσαντής: Θέλουμε ένα ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ για να υπάρχει ουσιαστική μαχητική αντιπολίτευση

Διαβάστε επίσης

«Δίνουμε έναν αγώνα όμορφο και πιστεύω πως στο τέλος ο λαός θα χαμογελάσει δίνοντας  ακόμη μεγαλύτερη άνοδο στο ΚΚΕ» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στον Μιχάλη Λεάνη ο Θοδωρής Κωτσαντής, γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

Είναι κρίσιμο να γίνει ένα ακόμα μεγαλύτερο βήμα για το ΚΚΕ στις επόμενες εκλογές διότι ο λαός θα έχει απέναντι του μια κυβέρνηση αντιλαϊκή και ταυτόχρονα μια βολική άσφαιρη αντιπολίτευση, συμπολίτευση στην ουσία, από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Επομένως αυτό που κρίνεται είναι πόσο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ την επόμενη μέρα για να υπάρχει ουσιαστική μαχητική αντιπολίτευση», πρόσθεσε.

Εκτίμησε ότι την επόμενη τον εκλογών θα σχηματιστεί κυβέρνηση και χαρακτήρισε εκβιαστικά μηνύματα τις αναφορές ενδεχόμενο νέο γύρο εκλογών τον Αύγουστο.
«ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ επιλέγουν τα δικά τους εκβιαστικά διλήμματα. Θα μπορούσαν εύκολα, απο τις πρώτες εκλογές να σχηματίσουν κυβέρνηση, αφού με βάση τα προγράμματά τους συμφωνούν στα βασικά ζητήματα. Επέλεξαν όμως να μην το κάνουν προκειμένου να εκβιάσουν ξανά τον λαό με τον κίνδυνο της ακυβερνησίας».
Και πρόσθεσε: «Εκτιμώ ότι την επόμενη μέρα των εκλογών θα έχουμε κυβέρνηση, ωστόσο πρέπει ο λαός πριν φτάσε στη κάλπη να αναρωτηθεί ποιο κόμμα είναι αυτό που θα πολεμήσει την πολιτική αυτής της κυβέρνησης. Αυτό το κάνει μόνο το ΚΚΕ μέσα αλλά και έξω από τη βουλή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα