back to top
18.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

18.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ε. Τοπαλίδης, αντιδήμαρχος Αχαρνών: Έχουν σβήσει σχεδόν όλα τα μέτωπα, μας φοβίζουν οι αναζωπυρώσεις

Διαβάστε επίσης

Την αισιόδοξη εικόνα ότι σήμερα- με τη συνδρομή και των εναέριων μέσων που επιχειρούν από νωρίς το πρωί-έχουν σβήσει σχεδόν όλα τα μέτωπα στην περιοχή, μετέφερε μέσω του Αθήνα 9.84 ο Αντιδήμαρχος Αχαρνών, Ευστάθιος Τοπαλίδης.

«Περάσαμε μια πολύ δύσκολη νύχτα, καθώς, λόγω της αναζωπύρωσης η φωτιά από την Πάρνηθα, κατέβηκε μέχρι το σημείο που βρίσκονται οι ταβέρνες και την Αγία Παρασκευή. Η φωτιά ήταν τεράστια και ο πολύ δυνατός άνεμος δυσχέραινε ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Επιχειρούμε με όλες μας τις δυνάμεις παντού και πλέον έχουν σβήσει σχεδόν όλα τα μέτωπα», ανέφερε στον Γιάννη Λαυράνο.

Σημείωσε δε , ότι υπάρχουν ακόμη κάποιες μικρές ενεργές εστίες οι οποίες είναι υπό επίβλεψη και πρόσθεσε: «Η κατάσταση είναι γενικά καλή, το μόνο που μας φοβίζει είναι οι πιθανές αναζωπυρώσεις λόγω των ανέμων αλλά βρισκόμαστε σε όλα τα σημεία, σε περίπτωση που χρειαστεί να επέμβουμε».

Σύμφωνα με τον κ. Τοπαλίδη, δεν υπήρξε εκκένωση των Θρακομακεδόνων, ωστόσο, οι κάτοικοι είχαν ενημερωθεί ώστε να είναι σε ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαζόταν να απομακρυνθούν από τις εστίες τους.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα