back to top
23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Β. Κορομάντζος: Όραμά μας να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτά που έχουμε αποφασίσει για την πόλη

Διαβάστε επίσης

Από το 1986 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα, έχει μεγάλη αυτοδιοικητική πείρα τόσο στο Δήμο Αθηναίων, όσο και στην κεντρική ένωση δήμων Ελλάδος. Ο  λόγος για τον Βασίλη Κορομάντζο, Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας και Κοινοχρήστων Χώρων και εκ νέου υποψήφιο με τον συνδυασμό “Αθήνα Ψηλά” του Κώστα Μπακογιάννη.

«Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Δεν ασχολείσαι με τα κεντρικά πολιτικά θέματα αλλά με την καθημερινότητα του πολίτη. Αυτό λοιπόν έχει και ένα κίνητρο, εάν αγαπάς την πόλη να προσπαθείς να την κάνεις ακόμα καλύτερη», δήλωσε ο κ. Κορομάντζος στον Αθήνα 9.84 και στην ‘Ελενα Μπρέγιαννη.

«Είναι σημαντικό να μπορείς να προσφέρεις καθημερινά, να βάζεις ένα λιθαράκι για να γίνεται η Αθήνα ακόμα καλύτερη» πρόσθεσε.

«’Όραμά μας είναι να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτά που έχουμε αποφασίσει να κάνουμε στη πόλη, υπογράμμισε και πρόσθεσε:

«Κυρίαρχο είναι το γήπεδο του Παναθηναϊκού που ξεκίνησε η διαδικασία και αυτομάτως αναβαθμίστηκαν δύο υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας. Μια ακόμα προσπάθεια είναι να επαναφέρουμε την κατοικία στο κέντρο της πόλης. Όταν ομορφαίνει η πόλη, όταν γίνονται κάποιες δημόσιες επενδύσεις σε κεντρικά σημεία της πόλης αυτό κινητοποιεί και τους ιδιώτες να επενδύσουν . Η ταυτόχρονη επένδυση και από τα ιδιωτικά κεφάλαια οδηγεί στην ανάπτυξη και η ανάπτυξη φέρνει κόσμο στην πόλη».

Ο κ. Κορομάντζος αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει από τον Δήμο για να καταφέρουν να ομορφύνουν την πόλη ωστόσο υπογράμμισε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι τα έχουμε κάνει όλα καλά

«’Εχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια να μπορέσουμε να ομορφύνουμε την πόλη μας. Δεν σημαίνει ότι τα έχουμε πετύχει όλα. Αυτό που καταφέραμε είναι να δημιουργήσουμε ένα αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. Όταν αναλάβαμε, το 2019, υπήρχαν 100 κτίρια υπό κατάληψη και αυτή τη στιγμή είναι λιγότερα από δεκαπέντε, είμαστε όμως σε μια διαρκή προσπάθεια για να καλυτερέψουμε τα πράγματα. Μαζί με τους πολίτες προσπαθούμε να κάνουμε τα πράγματα ακόμα καλύτερα», συμπλήρωσε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα