back to top
23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αλμέιδα: «Να συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει»

Διαβάστε επίσης

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα έκανε ο Ματίας Αλμέιδα, τονίζοντας την ανάγκη η ομάδα του να συνεχίσει στον δρόμο που έχει χαράξει και προσθέτοντας ότι θα ήθελε να δει βελτίωση στα τελειώματα των φάσεων μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:
Για τις σκέψεις του το διάστημα της διακοπής: «Από τη μία πλευρά είμαι χαρούμενος που οι παίκτες μου πηγαίνουν στις εθνικές. Σίγουρα αλλάζει ο τρόπος της προπόνησης γιατί είμαστε λιγότεροι. Είναι φυσιολογικό σε μια ομάδα που έχει παίκτες που συμμετέχουν στις εθνικές τους να συμβαίνουν αυτά».

Για το τι προλαβαίνει να δουλέψει ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα: «Πρέπει να μπορέσουμε να ξανακάνουμε αυτό που κάνουμε μέχρι τώρα. Είναι πολύ σημαντικό να δούμε πως επιστρέφουν οι διεθνείς και από εκεί και πέρα προγραμματίζω το επόμενο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περίεργο. Να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει και να συλλέξουμε πολλές πληροφορίες για τον αντίπαλο».

Για το πως περιμένει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, μια ομάδα πολύ τακτοποιημένη αγωνιστικά. Σε σχέση με πέρυσι έχουν βελτιωθεί. Θέλω να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος έχει καλά στοιχεία».

Για το αν σκέφτεται το ότι πέρυσι είχε ηττηθεί στα Ιωάννινα και τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ περισσότερο: «Για να γίνει η διαφορά το πρώτο που σκέφτομαι είναι το να κερδίσουμε. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να εμβαθύνουμε σε αυτό και να βελτιώσουμε τον τρόπο που παίζουμε. Να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο στα τελειώματα και να βάλουμε περισσότερα γκολ».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα