back to top
19.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

19.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μεγάλη νίκη της Εθνικής πόλο με 10-8 επί της Ουγγαρίας

Διαβάστε επίσης

Τα… δόντια της με το «καλημέρα» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κροατίας έδειξε η Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών!

Η Ελλάδα, παίζοντας καταπληκτική άμυνα, πανηγύρισε τεράστια νίκη (10-8) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης κόντρα στην Ουγγαρία, παίρνοντας την άτυπη ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του καλοκαιριού κόντρα στην ανανεωμένη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Η Εθνική εμφανίστηκε διψασμένη για τη νίκη, πήρε το προβάδισμα από το ξεκίνημα και δεν το έχασε ποτέ, ξεκινώντας ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Ζάγκρεμπ. Επόμενη πρόκληση για τη «γαλανόλευκη», στις 6 Ιανουαρίου, όπου και αντιμετωπίζει την επίσης διψασμένη Ιταλία, που δεν έχει πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στις 20:00.
Η ελληνική ομάδα παρατάχθηκε με τα αστέρια της, σε αντίθεση με τους Ούγγρους, που είχαν μόλις πέντε παίκτες στη 13άδα από την ομάδα, που το περασμένο καλοκαίρι είχε νικήσει την ελληνική στον τελικό του Παγκοσμίου.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-3, 3-2, 2-3
Ουγγαρία (Ζολτ Βάργκα): Μπάνιαϊ, Τατράι 2, Μόλναρ, Πολ, Βινς Βιγκβάρι, Νάγκι 1, Φέκετε 3, Μπούριαν 2, Κόβατς, Βέντελ Βιγκβάρι, Βίζμεγκ, Χάραϊ, Γκιάπγιας.

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος-Κανακάκης 2, Νικολαΐδης 1, Κάκαρης 2, Αλαφραγκής, Βλαχόπουλος 2, Τζωρτζάτος.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα