back to top
22.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

22.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αταμάν: «Το Μιλάνο έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ»

Διαβάστε επίσης

Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην ποιότητα που διαθέτει η Αρμάνι Μιλάνο και εξήγησε πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι της Τετάρτης για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τούρκος προπονητής του «τριφυλλιού»:

Για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Η Αρμάνι έχει πολύ καλό ρόστερ αυτή τη στιγμή, ειδικά μετά την επιστροφή σημαντικών παικτών που ήταν τραυματίες, όπως ο Μίροτιτς και ο Σιλντς, οι οποίοι κάνουν καλή σεζόν. Πλέον η Αρμάνι έχει και δύο νέους παίκτες, που δεν συμμετείχαν στον αγώνα του Α’ Γύρου, τον Σαμπάζ Νέιπιερ και τον ΜακΓκρούντερ.

Έχουν έναν από τους καλύτερους και πιο έμπειρους προπονητές της Ευρώπης. Ίσως δεν βρήκαν καλά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά τώρα δείχνουν τη δύναμή τους. Πήραν μια ξεκάθαρη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα την προηγούμενη εβδομάδα. Θα είναι ένα επικίνδυνο ματς για εμάς, που ακόμα έχουμε προβλήματα.

Νομίζω πως ο Σλούκας δεν θα παίξει. Ο Λούκα Βιλντόζα έκανε προπόνηση σήμερα. Δεν είναι έτοιμος, αλλά θα το προσπαθήσει. Έχουμε τα ίδια προβλήματα με την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι ένα must παιχνίδι για εμάς και θέλουμε την έξτρα ενέργεια του κοινού μας, για να συνεχίσουμε να κερδίζουμε στην έδρα μας».

Για τα «κλειδιά» απέναντι στην ιταλική ομάδα: «Φυσικά θα είναι η επιθετικότητά μας και η άμυνά μας, ειδικά κόντρα στον Νέιπιερ και τον Σιλντς. Ο Μίροτιτς ύστερα από 3-4 μήνες επιστρέφει στην Ευρωλίγκα, αλλά είδα πως ήταν εξαιρετικός στο ματς του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο.

Υπάρχουν πολλοί έμπειροι παίκτες στην Αρμάνι, όπως ο Μέλι, ο Βόιγκτμαν και ο Χολ. Έχουν ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και στην επίθεση να βρούμε τις αδυναμίες τους. Στο ελεγχόμενο μπάσκετ, το οποίο παίζει το Μιλάνο, γνωρίζουν καλά πώς να λειτουργούν στο 5vs5. Θα πρέπει να ανεβάσουμε το τέμπο για να πάρουμε την νίκη».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα