back to top
22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η τραγουδοποιός Ευσταθία στον Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

Για την καλλιτεχνική σύμπραξη με την ερμηνεύτρια ‘Ερρικα Πατρικίου σε έναν δίσκο που αποτελείται από τραγούδια δικά της τα οποία δεν έχουν ακουστεί πολύ και τα οποία η Πατρικίου ερμηνεύει ξανά με διαφορετικό τρόπο και άλλη ενορχήστρωση, μίλησε η τραγουδοποιός Ευσταθία στον Αθήνα 9.84 και στην Αφροδίτη Παπακαλού.

Όπως ανέφερε, ο δίσκος με τον τίτλο «Τα μετεξεταστέα της Ευσταθίας», περιλαμβάνει οκτώ διασκευές και ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο το «Ξυπνητήρι».

Μίλησε και για το νέο της τραγούδι με τίτλο «Υποκοριστικά» που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες: «Τα Υποκοριστικά προέκυψαν μέσα από τη ζωή, όπως άλλωστε όλα τα τραγούδια μου. Εμπνέομαι κυρίως από τις ζωές των άλλων».

Επίσης, αναφέρθηκε σε μια ακόμη δουλειά της, το τραγούδι «Ελευθερία» που έχει γράψει τους στίχους και τη μουσική και ερμηνεύει η πρωτοεμφανιζόμενη Νικολέτα Κωνσταντάκη.

Όπως είπε, στο video clip του τραγουδιού, η ερμηνεύτρια ξυρίζει το κεφάλι της μπροστά στην κάμερα δίνοντας ένα μήνυμα πραγματικής ελευθερίας αλλά και έμπρακτης στήριξης στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» στον οποίο δόθηκαν και τα μαλλιά της, σε μια συμβολική κίνηση.

«Η Νικολέτα η τραγούδησε στο video το κομμάτι ανάποδα, αποτυπώνοντας την όλη διαδικασία σε αντίστροφο χρόνο, από το τέλος προς την αρχή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα