back to top
24.4 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

24.4 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 11:00

Διαβάστε επίσης

Ανάσα ελευθερίας στην ελληνική οικονομία δίνει το τέλος του καθεστώτος της ενισχυμένης εποπτείας από τις 20 Αυγούστου. Έως ότου επέλθει η έξοδος από το συγκεκριμένο καθεστώς, μεσολάβησαν τρία μνημόνια και τέσσερα χρόνια μεταμνημονιακής επιτήρησης, με υποχρέωση εκπλήρωσης σειράς δεσμεύσεων, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Από τις 21 Αυγούστου, η χώρα θα περάσει σε στάδιο απλής μεταπρογραμματικής παρακολούθησης, παρόμοιο με αυτό που εφαρμόζεται σήμερα σε Ιρλανδία, Ισπανία, Κύπρο και Πορτογαλία. Η Ελλάδα θα μπορεί να ασκεί ελεύθερα την οικονομική πολιτική της, με προτεραιότητες που θα προσδιορίζονται από την κυβέρνηση και όχι από τις Βρυξέλλες.

Ο Σαλμάν Ρούσντι είναι εκτός αναπνευστήρα και μπορεί να μιλήσει, ανακοίνωσε ο ατζέντης του, μια είδηση που δίνει ελπίδες για την πορεία της υγείας του διάσημου συγγραφέα που υπέστη δολοφονική επίθεση με μαχαίρι. Νωρίτερα το Σάββατο, ο 24χρονος Χαντί Ματάρ, φερόμενος δράστης, δήλωσε αθώος για τις κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και επίθεση σε μια σύντομη εμφάνιση στο δικαστήριο όπου του αρνήθηκαν την εγγύηση. Οι εισαγγελείς θεωρούν πως η επίθεση, ήταν προμελετημένη.

Με πληρότητα που φτάνει το 100% αναχωρούν και σήμερα τα πλοία και τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ ενόψει της αυριανής γιορτής του Δεκαπενταύγουστου. Από τον Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 22 δρομολόγια πλοίων , από την Ραφήνα 8 και 7 από το Λαύριο.

Τέταρτη μέρα καιρικής αστάθειας σήμερα με μια “ψυχρή λίμνη” στην ατμόσφαιρα που θα προκαλέσει τοπικά ισχυρές καταιγίδες και σε νησιωτικές περιοχές. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών η ψυχρή λίμνη θα κινηθεί νότια και εξαιτίας της θέσης της , εκτός από τις ηπειρωτικές περιοχές, αναμένεται να προκαλέσει φαινόμενα και στις νησιωτικές περιοχές, όπου λόγω των θερινών διακοπών, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις θαλάσσιες δραστηριότητες, αφού οι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια) κυρίως στο Κεντρικό Ιόνιο, στις Σποράδες και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Στην Αττική

Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού. Θερμοκρασία έως 33 βαθμούς Κελσίου

29.5 βαθμοί αυτή την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα