back to top
19.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

19.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σ. Κραουνάκης στον Αθήνα 9.84: Δεν είμαι υπέρ της αλληλεγγύης, είμαι υπέρ των ανθρώπων

Διαβάστε επίσης

Ο αγαπημένος Έλληνας συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής, παραγωγός και συγγραφέας, Σταμάτης Κραουνάκης, μίλησε στον Αθήνα 9,84 και στον Γιάννη Ξυνόπουλο στο πλαίσιο του ο χριστουγεννιάτικου Ραδιομαραθώνιου του Αθήνα 9.84 που φέτος έχει στόχο την ενίσχυση της Κοινωνικής Κουζίνας “Ο Άλλος Άνθρωπος” που επιτελεί διάφανο και αποδεδειγμένο έργο, βοηθώντας κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται σε ανάγκη, τα μικρόφωνα του σταθμού της πόλης φιλοξενούν εκπροσώπους του αθλητισμού, των τεχνών, του πολιτισμού και της γεύσης!

«Είμαι από τους πρώτους υποστηρικτές της ομάδας του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει δώσει τον εαυτό του και την ψυχή του γι αυτό τον σκοπό, γυρίζει όλη την Ελλάδα και μαγειρεύει και αξίζει τον κόπο να τον στηρίξουμε.

Δεν είμαι υπέρ της αλληλεγγύης, είμαι υπέρ των ανθρώπων. Πρέπει να έχουμε ανοιχτές τις κεραίες μας για να αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει στην κοινωνία. Αυτή τη στιγμνή ζούμε σε μια φάση που στέλνει ανθρώπους στον τάφο , αποκαλύπτει βρωμιές, κατά μια έννοια είμαστε στον αέρα. Αυτό που έχει σημασία είναι να κρατηθούμε αγκαλιά με τους ανθρώπους τους οποίους καταλαβαινόμαστε.

Η δική μου ευχή για τις γιορτές είναι να κρατήσουμε ψηλά την ανθρωπιά μας, να μη βιαζόμαστε στην εκτόνωση και να κρατήσουμε όρθιο μέσα στην καρδιά μας ότι μπορούμε από μυρωδιές, γεύσεις, αισθήματα, αγκαλιές και φιλιά για τους δικούς μας ανθρωπους και για όσους βρίσκονται γύρω μας. Να είμαστε παρόντες όπου μπορούμε.

Είναι μεγάλη η σύγκρουση που υφίσταται αυτή τη στιγμή ο πλανήτης, οι πόλεις, οι άνθρωποι, οι ζωές. Πιστεύω ότι είναι μια σύγκρουση που θα γεννήσει το καινούριο. Δεν πρέπει να φοβόμαστε ότι μπορεί να μας ξεβολεύει από αυτό που ξέραμε ως δεδομένο. Πρέπει να έχουμε την καρδιά μας ανοιχτή για να μπορούμε να αγκαλιάσουμε το καινούριο», ανέφερε ο κ. Κραουνάκης.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα