back to top
16.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

16.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κλοπ: «Εκτεθήκαμε στις αντεπιθέσεις της Ρεάλ. Να μας γίνει μάθημα για την ρεβάνς»

Διαβάστε επίσης

Στο γεγονός πως ο ρυθμός της Λίβερπουλ έπεσε μετά το πρώτο εικοσάλεπτο απέδωσε τη συντριβή από τη Ρεάλ στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Άνφιλντ».

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως δέχτηκαν ένα αστείο δεύτερο γκολ από τη Ρεάλ και αυτό έφερε τα πάνω-κάτω στο παιχνίδι. Χάθηκαν εύκολα μπάλες στο κέντρο και έμεναν εκτεθειμένοι στην άμυνα από τις αντεπιθέσεις της Ρεάλ, ενώ  τόνισε πως το ματς θα τους γίνει μάθημα για τη ρεβάνς και θα πάνε στη Μαδρίτη να παίξουν το ποδόσφαιρο τους και να σκοράρουν.

«Αρχίσαμε σούπερ το ματς, είχαμε ό,τι θα μπορούσαμε να έχουμε ζητήσει με το σκορ στο 2-0, με εμάς να αισθανόμαστε καλά και να είναι εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο κι έπειτα σκόραραν. Έπρεπε να είχαμε αμυνθεί νωρίτερα και καλύτερα. Σίγουρα, καλύτερα.
Το δεύτερο γκολ τους ήταν αστείο, θα πρέπει να το αποδεχτούμε, αλλά εξακολουθώ να αισθάνομαι ωραία μετά το πρώτο μέρος. Δεν είμαι σίγουρος αν στο τρίτο γκολ τους υπήρχε φάουλ, αλλά ακόμα κι έτσι, θα έπρεπε να είχαμε αμυνθεί καλύτερα στο φάουλ που εκτέλεσαν.

Αυτό ήταν ένα πραγματικό “χτύπημα”. Χάσαμε πάρα πολλές μπάλες σε λανθασμένες στιγμές. Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια πάσα στον Νούνιες πίσω από τις γραμμές στο δεύτερο μέρος. Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε το μομέντουμ και έκαναν ό,τι ήθελαν οι αντίπαλοί μας.
Είπα στα παιδιά ότι δεχτήκαμε ένα ισχυρό πλήγμα, αλλά μία ήττα είναι μόνο μία ήττα αν δεν μάθουμε από αυτήν. Ακόμα θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στη Μαδρίτη και θα πάμε εκεί για να δώσουμε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Εάν είμαστε αναγκασμένοι να σκοράρουμε γκολ εκεί, κάθε αντεπίθεση θα είναι ευκαιρία για αυτούς και θα πρέπει να μάθουμε από αυτό που έγινε απόψε».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα