back to top
19.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

19.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 24:00

Διαβάστε επίσης

Στη φυλακή οδηγήθηκαν επτά από τους 31 κατηγορουμένους οι οποίοι απολογήθηκαν από το πρωί μέχρι πριν λίγη ώρα σε διαφορετικούς ανακριτές για εγκληματική οργάνωση και συμμετοχή κατά περίπτωση στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγεριδη και άλλες αξιόποινες πράξεις. Μετα τις μαραθώνιες απολογίες των κατηγορουμένων που απολογήθηκαν σήμερα, προφυλακίστηκαν οι επτά ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι οποίοι είναι: Εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, απαγόρευση παρακολούθησης αθλητικών εκδηλώσεων οποιασδήποτε ομάδας και απαγόρευση συμμετοχής σε δραστηριότητες αθλητικών συνδέσμων. Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στις βαριές αξιόποινες πράξεις που τους αποδίδονται. Ο δεύτερος κύκλος των απολογιών με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους είναι προγραμματισμένος για το πρωί της Κυριακής.

Νωρίτερα προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας μία τηλεκάρτα,  ο ένας εκ των κρατουμένων χούλιγκαν για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον 31χρονο με το προσωνύμιο «Κοκός», ο οποίος υπέστη κρίση πανικού άρχισε να αυτοτραματίζεται στα χέρια με την τηλεκάρτα που είχε στην κατοχή του. . Ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο «Σωτηρία» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Τις “Ημέρες Καριέρας” που οργάνωσε Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης επισκέφθηκε χθες το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι 

“Καθώς η ανεργία στη χώρα μας πλέον μειώνεται και καθώς οι μισθοί αυξάνονται, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία η ευθυγράμμιση των δυνατοτήτων του εργατικού δυναμικού με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας” 

Μετά τη Χίο  τα ακριτικά Ψαρά στην Λέσβο βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. τόνισε ότι «δεν μπορούμε να αποδεχτούμε το βόρειο Αιγαίο να είναι η φτωχότερη Περιφέρεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν είναι κάτι που μπορεί να μείνει αναπάντητο χωρίς δράση. Ο ρόλος του κράτους είναι να παρεμβαίνει όταν δεν αποδίδει η ιδιωτική πρωτοβουλία» 

«Έχουμε τη μεγαλύτερη ακρίβεια στην Ευρώπη. *Κατάφερε ο κ. Μητσοτάκης να δώσει στην Ελλάδα το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας*,  καθώς  τον Μάρτιο ο ρυθμός αύξησης του πληθωρισμού τροφίμων ήταν υπερτετραπλάσιος σε σχέση με τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης» ανέδειξε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αγρίνιο.

Συνάντηση στο Λονδίνο πραγματοποίησαν χθες οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης και της Τουρκίας Χακάν Φιντάν στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επικείμενης επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άγκυρα. Οι συνομιλίες εστίασαν επίσης στις διμερείς σχέσεις και σε περιφερειακά και διεθνή ζητήματα, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Διευκρινήσεις σχετικά με την διάρρηξη που έγινε στην Διεύθυνση Εκλογών έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών επισημαίνοντας ότι το κτίριο φυλάσσεται όλο το 24ωρο. Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών ενεργοποιήθηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, σε επίπεδο ασφάλειας δικτύων, ηλεκτρονικών μέσων και ελέγχων από το Τμήμα Κυβερνοασφάλειας του Υπουργείου, και δεν έχει προκύψει έως τώρα κάποιο στοιχείο. Η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα και συγκεκριμένα τέσσερις άνδρες που κατηγορούνται ως αρχηγικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και έξι άνδρες και δύο γυναίκες, που κατηγορούνται ως μέλη της ίδιας οργάνωσης. Μάλιστα, μεταξύ των συλληφθέντων συγκαταλέγονται και τέσσερις ανήλικοι, ηλικίας 14, 15 και 17 ετών.

Ανοιχτά θα είναι σήμερα Κυριακή των Βαίων τα καταστήματα εν όψει του εορταστικού ωραρίου του Πάσχα.  

Στην αθλητική επικαιρότητα και την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ παίζουν: 

Στις πέντε Ολυμπιακός – Λαμία

Επτά και μισή  ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 

Οχτώ και μισή Παναθηναϊκός – Άρης 

Στα χθεσινά αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής των πλέι αουτ

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ, 1-1

Βόλος – Πανσερραϊκός, 1-0

Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 2-3

και Παναιτωλικός – Ατρόμητος. 1-0

Και ο καιρός… 

Τοπικές νεφώσεις σήμερα στην Αττική και από το μεσημέρι γενικά αίθριος καιρός. Θερμοκρασία  έως 25 βαθμούς Κελσίου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα