back to top
16.5 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παρέμβαση της κυβέρνησης στα επεισόδια του Ντε Κάιπ

Διαβάστε επίσης

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Ντε Κάιπ του Ρότερνταμ, το βράδυ της 5ης Απριλίου, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Κυπέλλου Ολλανδίας ανάμεσα στην Φέγενορντ και στον Άγιαξ, δεν αποκλείεται να επιφέρουν σκληρά μέτρα από την κυβέρνηση, εναντίον της φιναλίστ του τελικού της σεζόν 2021/2022 στο Conference League.

Αυτό κατέστησε σαφές η υπουργός Δικαιοσύνης και Ασφάλειας της χώρας, Ντίλαν Γεσιλγκός: «Θέλουμε να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη», ανέφερε με δηλώσεις της και «είναι πιθανό να υπάρξουν συνέπειες. Σκεφτόμαστε να τιμωρήσουμε την Φέγενορντ να παίξει κεκλεισμένων των θυρών όλους τους εντός έδρας αγώνες της», κατέληξε.

Όλα αυτά λόγω της επαναλαμβανόμενης συμπεριφοράς των οπαδών της ομάδας του Ρότερνταμ, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που οι χούλιγκαν δημιουργούν επεισόδια και περιστατικά βίας, όπως είχε συμβεί και στα Τίρνα, το βράδυ πριν την έναρξη του τελικού του Europa Conference League με τη Ρόμα.

Στις 13 και 20 Απριλίου η Φέγενορντ θα αντιμετωπίσει τη Ρόμα σε διπλούς αγώνες στο πλαίσιο των προημιτελικών του Europa League.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα