back to top
19.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

19.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Β. Κικίλιας: Τα sms και οι παροτρύνσεις από ψευτομουφτήδες, δεν ήταν για τον Κατραντζή αλλά για τους δύο υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε επίσης

Στην απόφαση του Μουσταφά Κατραντζή να αποσυρθεί από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στη Ροδόπη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου, ο υποψήφιος στην Α΄ΑΘήνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

«Τα sms και οι παροτρύνσεις από  ψευτομουφτήδες, δεν ήταν για εκείνον, παρότι εκείνος αποσύρθηκε,  αλλά για τους δύο υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μουσουλμανική η μειονότητα και αυτό θα έπρεπε να το δηλώσουν και οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ».

Ερωτηθείς για την κατηγορία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως η ΝΔ εργαλειοποιεί ένα εθνικό θέμα ο κ. Κικίλιας τόνισε πως «στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκείνη που κατήγγειλε την συμπεριφορά του τουρκικού προξενείου υπέρ των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ. «Συνεπώς το θέμα ξεκίνησε από εκεί και όχι από την ΝΔ».

Αναφερόμενος στο ΕΣΥ ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε ότι έγιναν πολλά βήματα στήριξης του κι ενώ εξελισσόταν η πανδημία, με πολλαπλασιασμό των ΜΕΘ με test για όλους τους Έλληνες, συνεργασία των δημόσιων και ιδιωτικών νοσοκομείων, ένα υπερσύγχρονο εμβολιαστικό κέντρο και 13.000 προσλήψεις εν μέσω της πανδημίας:

«Το ΕΣΥ έμεινε όρθιο όταν άλλα συστήματα υγείας σε προηγμένα ευρωπαϊκά κράτη κατέρρεαν. Η μεταρρύθμιση του ΕΣΥ και η ενίσχυση του ΕΚΑΒ όπως έχει πει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί το μεγάλο στοίχημα της νέας διακυβέρνησης της ΝΔ. Καλύψαμε ήδη πολλά κενά που βρήκαμε σε ένα αποστεωμένο από την προηγούμενη κυβέρνηση και από τα μνημόνια ΕΣΥ, θα γίνουν 10.000 νέες προσλήψεις και θα συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις. Πρόκειται για μια μόνιμη προσπάθεια, είναι το μεγάλο στοίχημα της επόμενης τετραετίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα