back to top
16.5 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η Σάκκαρη στους «8» του Σαν Ντιέγκο, εγκατέλειψε στο δεύτερο σετ η Οσόριο

Διαβάστε επίσης

Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στα προημιτελικά του Σαν Ντιέγκο, χωρίς να χρειαστεί να ολοκληρώσει το ματς.

Κέρδισε με 6-3 το πρώτο σετ από την Καμίλα Οσόριο, με την Κολομβιανή να αποσύρεται με πρόβλημα τραυματισμού στην δεξιά γάμπα στο 2-2 του δεύτερου σετ.Επόμενη αντίπαλος για την Μαρία μία εκ των Ναβάρο και Σάσνοβιτς.

Δύο καλά σερβίς έκαναν την διαφορά στο πρώτο game του αγώνα για την Σάκκαρη, η οποία με εξαιρετικές επιστροφές έφτασε σε break point αμέσως μετά. Δύο συνεχόμενους πόντους σημάδεψε όμως εκτός βασικής γραμμής και τελικά ήρθε το 1-1.

Η Σάκκαρη ωστόσο, παίζοντας με βάθος στα χτυπήματά της, ζόρισε την αντίπαλό της και κράτησε το προβάδισμα.

Δεν άλλαξε κάτι στα επόμενα δύο games, με το παιχνίδι να είναι αρκετά υποτονικό και από τις δύο πλευρές, που κρατούσαν το σερβίς τους με λάθη της αντίπαλης πλευράς.
Στο 3-3 η Μαρία έσωσε break point και κράτησε το σερβίς της με ένα ωραίο forehand στην ευθεία για το 4-3.

Αμέσως μετά, στο 40-15 της Οσόριο, ήρθε η ανατροπή. Η Σάκκαρη πήρε δύσκολους πόντους και με ένα διπλό λάθος της Οσόριο έφτασε σε break point. Εκεί, με την βοήθεια της τύχης και του φιλέ, άλλαξε ροή ο κρίσιμος πόντος και τον κέρδισε, κάνοντας το 5-3 στο πρώτο break του ματς. Πήγε να σερβίρει για το σετ και βρέθηκε πίσω με 0-30, αλλά πήρε τέσσερις συνεχόμενους, τους δύο με δικά της χτυπήματα και δύο με εύκολα λάθη της αντιπάλου της.

Η Οσόριο στο δεύτερο σετ ξεκίνησε θετικά, με την Μαρία να ισοφαρίζει και να φτάνει σε break point αμέσως μετά. Ομως εκεί είχε ορισμένες κακές επιστροφές και η Κολομβιανή άντεξε, για να κάνει το 2-1.

Σε εκείνο το σημείο η Κολομβιανή ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ καθώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στην δεξιά γάμπα. Εδεσε το πόδι της και συνέχισε το ματς για ένα μόνο game όμως αφού πονούσε και στο 2-2 αποφάσισε να εγκαταλείψει.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα