back to top
19.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ATP Finals: Ο Σίνερ νίκησε τον Τζόκοβιτς

Διαβάστε επίσης

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ηττήθηκε από τον Ιταλό, Γιάννικ Σίνερ, Νο 4 στον κόσμο, με 7-5, 6-7(5), 7-6(2), σε μία συναρπαστική αναμέτρηση που είχε διάρκεια τρεις ώρες και οκτώ λεπτά, στο πλαίσιο του ATP Masters, που φιλοξενείται στο Τορίνο.

Πλέον, ο Σέρβος επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης πρέπει να νικήσει τον Πολωνό, Χουμπέρτ Χουρκάτς (Νο 9 στον κόσμο) για να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Με την ένθερμη υποστήριξη των συμπατριωτών του, ο 22χρονος Ιταλός προκάλεσε αίσθηση νικώντας για πρώτη φορά στην καριέρα του τον 36χρονο Σέρβο, κάτοχο 24 τροπαίων Grand Slam και πρόσφατο νικητή του Masters 1000 στο Παρίσι.

Νωρίτερα, για τον ίδιο όμιλο, ο Χόλγκε Ρούνε (Νο 8 στον κόσμο) πήρε την νίκη απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο 6), ο οποίος αναγκάσθηκε ν’ αποχωρήσει μετά το τρίτο game, λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη.

Στην 3η και τελευταία μέρα του Green Group ο Σίνερ θα αντιμετωπίσει τον Χόλγκερ Ρούνε που μετά από την εγκατάλειψη του Στέφανου Τσιτσιπά έχει μπει κι αυτός στη διεκδίκηση της πρόκρισης, ενώ ο Τζόκοβιτς θα παίξει απέναντι στον αδιάφορο Χούμπερτ Χουρκάτς.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα