back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Α. Σπυρόπουλος: Χρειάζεται μια ισχυρή αντιπολίτευση απέναντι σε μια αλαζονική κυβέρνηση

Διαβάστε επίσης

Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών , εκτιμώντας ότι η παράταξή του θα έχει διακριτή διαφορά ως δεύτερο κόμμα, μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και στους Γιώργο Κατσίγιαννη και Απόστολο Χονδρόπουλο.

«Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο σωστό δρόμο, όπως άλλωστε αποτυπώνεται και στην επαφή μας με τους πολίτες οι οποίοι αναζητούν μια σοβαρή και αξιόπιστη λύση απέναντι στην ΝΔ και στα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει», ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι «οι κάλπες του Ιουνίου, είναι μια κομβική στιγμή προκειμένου ο ελληνικός λαός να αποφασίσει αν χρειάζεται μια ισχυρή αντιπολίτευση απέναντι σε μια αλαζονική κυβέρνηση που αισθάνεται ότι δεν την ελέγχει κανείς».

«Να δημιουργήσουμε μια διαφορετική κυβερνητική πρόταση»

«Είμαστε το μόνο κόμμα που από το τέλος των Εθνικών εκλογών μέχρι και σήμερα σημειώνει σταδιακή άνοδο στις δημοσκοπήσεις. Σαφώς και θα μπορούσε και παραπάνω, όμως, υπάρχει ακόμη ένα ποσοστό των Ελλήνων ψηφοφόρων που είναι αναποφάσιστοι, βρίσκονται στην γκρίζα ζώνη. Χρειάζεται μια ισχυρή αντιπολίτευση απέναντι σε μια αλαζονική κυβέρνηση που κάνει ότι θέλει. Δεν μπορώ να φανταστώ χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από την τραγική διαχείριση του δυστυχήματος των Τεμπών, με μια κυβέρνηση να προσπαθεί με κάθε τρόπο να συγκαλύψει την υπόθεση, να μην μάθει ο ελληνικός λαός για ποιο λόγο χάθηκαν 57 ζωές».

«Να σταθούμε απέναντι σε όσους κερδοσκοπούν εις βάρος του ελληνικού λαού»

«Η χώρα χρειάζεται μια αντιπολίτευση η οποία με σοβαρό και τεκμηριωμένο λόγο, με επιχειρήματα και όχι με κραυγές θα μπορεί να δημιουργήσει μια διαφορετική κυβερνητική πρόταση και να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ διαθέτει ένα σύγχρονο και αξιόπιστο πρόγραμμα για την Υγεία, την Παιδεία, τη στέγαση, την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Πρέπει να σταθούμε απέναντι σε όσους κερδοσκοπούν εις βάρος του ελληνικού λαού, σε συγκεκριμένους ομίλους οι οποίοι βγάζουν υπερκέρδη στις πλάτες του».

«Αν μπορούσε ο κ. Μητσοτάκης θα επέλεγε ως αντιπολίτευση τον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη»

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει μια σοβαρή αντιπολίτευση. Αν μπορούσε, θα επέλεγε τον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη ο οποίος με την ίδια ηγετική ομάδα που είχε ο κ. Τσίπρας, με τους κ. Παππά και Πολάκη, συνεχίζει μια λαϊκίστικη αντιπολίτευση».

«Οι συμμαχίες δημιουργούνται στην κοινωνία»

«Οι συμμαχίες δημιουργούνται στην κοινωνία, όπως συνέβη στους Δήμους και στις Περιφέρειες. Στην πορεία προς τις Ευρωεκλογές, το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα σε δυνάμεις της Αριστεράς, του Κέντρου, της Οικολογίας, σε ανθρώπους που πιστεύουν ότι αξίζει σε αυτή τη χώρα να υπάρχει μια εναλλακτική πρόταση η οποία μπορεί να προέλθει μέσα από το ΠΑΣΟΚ και πιστεύω ότι στις Ευρωεκλογές θα το πετύχουμε. Έχουμε μια σημαντική μάχη μπροστά μας, πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε μια Ευρώπη που να μην είναι παρατηρητής, αλλά παρεμβατική στις διεθνείς εξελίξεις».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα