back to top
21.6 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

21.6 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Οι συνεργασίες δεν είναι θέμα προσώπων είναι θέμα πολιτικής

Διαβάστε επίσης

«Αν κάποιος ήθελε σήμερα να γίνουν εκλογές θα ήταν το ΚΙΝΑΛ. Με βάση τις δημοσκοπήσεις, αν γίνονταν αύριο εκλογές, νικητής θα ήταν το ΚΙΝΑΛ. Η ΝΔ δε θα είχε αυτοδυναμία, η οποία είναι το μαράζι της και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κερδίσει τη ΝΔ» δήλωσε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Τη συζήτηση για συνεργασίες την ξεκίνησε ο πρωθυπουργός. Εκείνος είπε ότι δεν μπορεί να πάρει αυτοδυναμία, ανέφερε ο κ. Κωνσταντινόπουλος ενώ απαντώντας στην ερώτηση εάν το ΚΙΝΑΛ θα αποδεχόταν μία συγκυβέρνηση με άλλο πρωθυπουργό, όχι τον κ. Μητσοτάκη ή τον κ. Τσίπρα, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε: «Δεν είναι θέμα προσώπων είναι θέμα πολιτικής και τα πρόσωπα έχουν πολιτικές μέσα. Εμείς για παράδειγμα δε θα μπορούσαμε να “παίξουμε παιχνίδια” τύπου Παπαγγελόπουλου ή κοινωνικής πολιτικής. Η ΝΔ πήγε κι έβαλε κοινωνική κατοικία για όλη την Ελλάδα 100 κατοικίες και η Πορτογαλία που έχει τον ίδιο προϋπολογισμό στο ταμείο ανάκαμψης έβαλε 26.000».

Και πρόσθεσε: «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν κυβερνήσει δέκα χρόνια τη χώρα, έχει φτάσει στα αδιέξοδα που έχει φτάσει… Δεν θα έχουν καμία ευθύνη για το μέλλον της χώρας και θα ξεφύγουν δια της παράταξής μας; Όχι, να το ξεχάσουν!»

Τέλος, σχολιάζοντας τα σενάρια για κυβέρνηση τεχνοκρατών, ο κ. Κωνσταντινόπουλος  ανέφερε: «για την παράταξη του ΚΙΝΑΛ δεν υπάρχει αυτό το σενάριο. Εμάς δε μας αφορά αυτό το σενάριο και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν εμπλέκεται σε τέτοια σενάρια, δεν τον ενδιαφέρουν».

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα