back to top
18.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

18.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μ. Βαρβιτσιώτης: Αν υπήρχε κρυφή ατζέντα ο κ. Πνευματικός δεν θα είχε βρεθεί εκτός ψηφοδελτίων

Διαβάστε επίσης

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού για τη “διαλογή” καρκινοπαθών, με τον ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί την ΝΔ για κρυφή ατζέντα στο ΕΣΥ και τον κ. Πνευματικό να βγαίνει εκτός εκλογικής μάχης.

«Αν υπήρχε κρυφή ατζέντα, όπως μας κατηγορεί η αντιπολίτευση, ο κ. Πνευματικός δεν θα είχε βρεθεί εκτός ψηφοδελτίων», τόνισε ο ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέφερε ότι η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ξεκάθαρη: «Είναι προτεραιότητα για τη ΝΔ η ενίσχυση του ΕΣΥ το οποίο όπως είπε επί κυβερνήσεως της ΝΔ χρηματοδοτήθηκε 20% περισσότερο από όσο είχε χρηματοδοτηθεί επί ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφερόμενος στο διαθέσιμο ποσοστό χρηματοδότησης και για ποιο λόγο δεν είναι μεγαλύτερο από το 2%-3% των πόρων στο Ταμείο Ανάκαμψης, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επισήμανε: « η συγκεκριμένη χρηματοδότηση δεν είναι όπως στο ΕΣΠΑ, έχει συγκεκριμένη αρχιτεκτονική και εντάσσονται σε αυτό η κτιριακή, ενεργειακή και πληροφορική αναβάθμιση αλλά όχι και οι δαπάνες λειτουργίας των νοσοκομείων.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα