back to top
18.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κ. Τσουκαλάς: Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας όψιμα μετανοημένος πρώην οπαδός του κ. Μητσοτάκη

Διαβάστε επίσης

«Στις Ευρωεκλογές έρχεται μεγάλη πτώση για τη ΝΔ. Εμείς ως ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, πρέπει να πείσουμε τους πολίτες ότι υπάρχει εναλλακτική πρόταση για την επόμενη μέρα προκειμένου να απειληθεί η ηγεμονία της κυβέρνησης» ,δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στην εκπομπή «Πολιτική Αθήνα» με τον Γιώργο Μελιγγώνη, ο Κώστας Τσουκαλάς, δικηγόρος – εργατολόγος κι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

«Είναι σαφές ότι τη ΝΔ δεν μπορεί να τη νικήσει ούτε ο λαϊκισμός του life style ούτε η λαϊκίστικη δεξιά η οποία ασχολείται με κεραλοιφές. Η χώρα χρειάζεται σοβαρότητα, αξιοπιστία και προοδευτική διέξοδο και αυτή μπορεί να την δώσει μόνο το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ», πρόσθεσε.

 

«Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας όψιμα μετανοημένος πρώην οπαδός του κ. Μητσοτάκη»

 

«Για να μπορεί μια παράταξη να εκφράσει την κεντροαριστερά, πρέπει να έχει και κεντροαριστερή προοδευτική ηγεσία και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει καμία σχέση με αυτά. Αλλάζει άποψη κάθε μέρα. Ο κ. Κασσελάκης, είναι ένας όψιμα μετανοημένος πρώην οπαδός του κ. Μητσοτάκη ο οποίος, την περίοδο των μνημονίων, αρθρογραφούσε και έκανε λόγο για ανάγκη λήψης πιο σκληρών μέτρων και επιπλέον απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Η σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει περισσότερο με μια λογική λαϊκισμού και ενός ψευδεπίγραφου αντισυστημισμού που  προωθείται από το σύστημα, παρά με μια προοδευτική παράταξη».

 

«Η κυβέρνηση στοχοποιεί το ΠΑΣΟΚ»

«Η κυβέρνηση στοχοποιεί το ΠΑΣΟΚ γιατί γνωρίζει ότι αν είναι δεύτερη δύναμη, επειδή έχει τη δυνατότητα να συνομιλήσει και με την αριστερά και με το κέντρο, δεν έχει ταβάνι και πολύ γρήγορα θα αμφισβητηθεί η ηγεμονία της κυβέρνησης. Υπάρχουν συστημικές δυνάμεις που κρατούν ισχυρό τον κ. Μητσοτάκη ακριβώς γιατί μέχρι το 2031, τελειώνει ο διαμοιρασμός του Ταμείου Ανάκαμψης και γι αυτό θέλει να διαμορφώσει ένα πολιτικό σύστημα που να είναι εύκολο και βατό προκειμένου να διαιωνιστεί η ηγεμονία του. Οι κεντρώοι ψηφοφόροι, θα πρέπει να σκεφτούν ποια δύναμη είναι αυτή που δύναται να εκφράσει από το κέντρο ως την αριστερά με όρους νίκης και πολιτικής αλλαγής. Όλα αυτά μπορεί να τα πετύχει το ΠΑΣΟΚ γιατί αυτή είναι διαχρονικά η πορεία του».

 

«Η ακρίβεια έχει την υπογραφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

«Η ακρίβεια καταπίνει την αγοραστική δύναμη των πολιτών. Μπορεί να ήρθε ως εισαγόμενη αλλά η καταστροφική διαχείρισή της, έχει την υπογραφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Πανηγυρίζει την αύξηση του κατώτατου μισθού αλλά δεν λέει ότι έχει αυξηθεί 32% ο πληθωρισμός στα τρόφιμα. Η ακρίβεια και η έλλειψη συλλογικών διαπραγματεύσεων έχουν λειτουργήσει ως εργαλεία αναδιανομής πλούτου από τους πολλούς στους λίγους. Η κυβέρνηση έχει κάνει τον πληθωρισμό εργαλείο άσκησης πολιτικής».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα