back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Πρύτανης του ΓΠΑ Σπύρος Κίντζιος στον Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

Σχέδιο για την αντιμετώπιση της επικείμενης επισιτιστικής κρίσης, λόγω κορονοϊού έχει επεξεργαστεί και καταθέσει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπως δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και τον Γιώργο Αποστολίδη ο Πρύτανης του Ιδρύματος, Σπυρίδων Κίντζιος.

«Την επισιτιστική κρίση ακόμη δεν την βλέπουμε στην πράξη, αλλά εμείς οι ειδικοί γνωρίζουμε ότι υπάρχει» δήλωσε ο κ. Κίντζιος προσθέτοντας ότι στόχος του σχεδίου είναι η Ελλάδα να βγει όσο το δυνατόν λιγότερο ζημιωμένη από αυτή την κρίση. «Θέλουμε να στηρίξουμε και να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη διατροφή του πληθυσμού, αλλά και την οικονομική πτυχή της ελληνικής παραγωγής με τις εξαγωγές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο ΓΠΑ τόνισε ότι είναι και μέλος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου EU CoNexus, το οποίο είναι νέος θεσμός στην Ευρωπαϊκή Ένωση. «Έχουμε μόλις 17 τέτοια Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια» σημείωσε ο κ. Κίντζιος, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πόσο καλά χειρίστηκαν αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση με τον κορονοϊό τα Ελληνικά Πανεπιστήμια. «Τα περισσότερα Πανεπιστήμια στην Ευρώπη και στην Αμερική έχουν κλείσει, δεν παράγουν καθόλου έργο. Τα ελληνικά Πανεπιστήμια συνέχισαν απρόσκοπτα καθημερινά το έργο τους, ενισχύοντας την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και στην εξεταστική με καινούργια πρωτόκολλα εξετάσεως» ανέφερε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα