back to top
17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σ. Σακοράφα: Ο κόσμος φοβάται με τόσες ανοησίες που ακούει

Διαβάστε επίσης

«Το σχέδιο “Δήμητρα” το έχουμε καταθέσει στο κοινοβούλιο από το 2019 ως μια εναλλακτική πρόταση αυτού που συμβαίνει σήμερα με τις τράπεζες», υποστήριξε η υποψήφια βουλευτής Επικρατείας του ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου.

«Αυτό που θέλουμε είναι να κατανοήσει ο ελληνικός λαός τι ακριβώς είναι αυτό το πρόγραμμα έτσι ώστε να πάει να ψηφίσει χωρίς να φοβάται ότι θα κλείσουν οι τράπεζες ή ότι θα πάμε στη δραχμή και άλλες τόσες ανοησίες που ακούμε» υπογράμμισε.

Η κ. Σακοράφα καταλόγισε προεκλογική σκοπιμότητα στην κυβέρνηση για την τροπολογία  του κόμματος Κασιδιάρη.

‘Όπως υποστήριξε τις ιδεολογίες δεν τις πολεμάς με νόμους αλλά με ιδεολογίες. Αν δεν “χτυπήσεις” τις αιτίες που γεννούν αυτά τα φαινόμενα το κόμμα Κασιδιάρη θα είναι πάντα  εδώ.  «Το κόμμα Κασιδιάρη είναι εδώ και θα υπάρχει όσο δεν καταπολεμούνται οι αιτίες που το εκτρέφουν όπως η ακρίβεια, η κερδοφορία των ολιγαρχών οι χιλιάδες νεκροί της πανδημίας, η επίθεση στην Υγεία και στην Παιδεία το αδιανόητο σύστημα υποκλοπών που είχε στηθεί μέσα στο Μαξίμου»

και πρόσθεσε: «είναι αστείο να λέει ο κ. Ανδρουλάκης ότι εμείς ψαρεύουμε στα θολά νερά της ακροδεξιάς και αδιάφορα τα όσα σχετικά λέει ο κ. Μητσοτάκης.»

Παράλληλα η  Σοφία Σακοράφα εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα για τα περί προοδευτικής διακυβέρνησης τονίζοντας: «για τι είδους προοδευτική διακυβέρνηση μιλάει όταν έχει ψηφίσει τα μισά νομοσχέδια της ΝΔ όταν εκείνος είναι που ξεπούλησε τα αεροδρόμια, τη ΔΕΗ έφερε τα funds και έκανε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Να υπάρχει και λίγη τσίπα, λίγη ντροπή γιατί οι πολίτες δεν έχουν όπως νομίζουν κάποιοι μνήμη χρυσόψαρου» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Σακοράφα.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα