back to top
18.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

18.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χ. Βοσκόπουλος: Παλεύουμε κόντρα σε καθεστωτικές δυνάμεις που μας βάζουν τρικλοποδιές διακυβεύοντας το μέλλον του δήμου Καισαριανής

Διαβάστε επίσης

Ο απερχόμενος δήμαρχος Καισαριανής και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Βοσκόπουλος ο οποίος έλαβε ποσοστό 30,56%, έναντι 35,31 % του αντιπάλου του, μίλησε στον 9.84 και στους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο και απάντησε στον έτερο υποψήφιο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Ηλία Σταμέλο ο οποίος, προηγουμένως, μέσω της ίδια εκπομπής τον κατηγόρησε ότι αφήνει πίσω του έναν δήμο πτωχευμένο.

Ο κ. Βοσκόπουλος, εξαπέλυσε βολές κατά του κ. Σταμέλου και απαντώντας προς αποκατάσταση της οικονομικής αξιοπιστίας του Δήμου, έκανε λόγο για μια κακή κατάσταση που κλήθηκε να αντιμετωπίσει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2019, κατηγορώντας τον συνυποψήφιό του για λαϊκισμό.

«Η κινδυνολογία για τη Λαϊκή Συσπείρωση είναι αρετή. Το ταμείο δεν είχε ποτέ χρήματα. Η Καισαριανή είναι ένας μικρομεσαίος, φτωχός δήμος, δεν είναι εύρωστος οικονομικά. Το τι ισχυρίζεται ο κ. Σταμέλος για να γίνει θελκτικός είναι δικό του θέμα. Αποτελεί πολιτική του επιλογή να γίνεται η μιζέρια πολιτικό επιχείρημα και να ανεμίζουμε το σημαιάκι κατηγορώντας τους πάντες , εκτός από εμάς. Η παράταξή του, μας πολέμησε λυσσαλέα και άφησε πίσω του το απόλυτο μηδέν. Παλεύουμε κόντρα σε καθεστωτικές δυνάμεις που μας βάζουν τρικλοποδιές διακυβεύοντας το ίδιο το μέλλον του δήμου. Ακόμα και ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων μετέχει στο ψηφοδέλτιό του», ανέφερε.

«Πριν από λίγες ημέρες, διένειμα το εξοφλητήριο του βασικού δανείου του δήμου Καισαριανής ύψους 2.600.000 ευρώ το οποίο καταφέραμε να αποπληρώσουμε με πόνο και αίμα. Παράλληλα, κάναμε την υπέρβαση και εξασφαλίσαμε 35 εκατ. ευρώ για έργα τα οποία έχουν ξεκινήσει ήδη και στην ερχόμενη πενταετία στόχος μας είναι να τα υλοποιήσουμε εν συνόλω ώστε να αναπτυχθεί η Καισαριανή η οποία υπολειπόταν κατά πολύ από άλλους δήμους όλα αυτά τα χρόνια γιατί ήταν μέσα σε ένα πολιτικό γκέτο και εγώ αποφάσισα να τη βγάλω. ‘Ήμουν σε ένα cockpit αεροπλάνου και σήκωσα όλους τους διακόπτες. Δεν υποστηρίζω ότι απογειώθηκε η πόλη αλλά άνοιξε ο δρόμος και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε», πρόσθεσε.

Κατά τον κ. Βοσκόπουλο, ο προσωπικός του ορισμός του διακυβεύματος για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, συνοψίζεται στην εξής φράση: «Έχουμε φύγει μπροστά, δεν γυρίζουμε πίσω, αλλάζουμε σελίδα, δεν γυρίζουμε στο παρελθόν».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα